Lucian Gheorghe

Avocat JGV Asociatii Lucian Gheorghe 71

 

 

"Nu-ti putem garanta un anumit rezultat. Pe piata serviciilor legale, nimeni serios nu poate face asta. Dar, suntem constienti ca te astepti sa facem tot ce putem pentru obtinerea celui mai bun rezultat posibil. Daca ne alegi, stim ca astepti de la noi implicare si loialitate."

Avocat Lucian Gheorghe

Avocatul Lucian Gheorghe este partener fondator al JGV si Asociatii, coordoneaza strategia de extindere a firmei la nivel national si are aproape cinci ani de practica intensiva dedicata obtinerii despagubirilor din accidente rutiere grave.

Experienta anterioara in domeniul asigurarilor a contribuit hotarator la specializarea catre cazuistica accidentelor rutiere grave. Lucian Gheorghe este printre primii avocati care au sistematizat abordarile din aceasta specializare si a creat modele si proceduri de lucru intern menite sa eficientizeze rezultatul actiunilor juridice.

Lucian a pledat de partea familiilor afectate de tragedia accidentelor rutiere in cauze pentru care a obtinut in instanta despagubiri totale de peste 12 milioane de lei. A coordonat echipa de avocati care obtinut una dintre cele mai consistente despagubiri totale acordate la vremea aceea de o instanta - 4,8 milioane lei - pentru familiile si urmasii victimelor unui accident rutier produs in Teleorman.

Avocatul Lucian Gheorghe a gestionat direct, probabil cel mai complex accident rutier grav colectiv din ultimii ani, cu 14 victime ce si-au pierdut viata intr-un microbuz lovit de tren. A fost primul dosar in care toate familiile victimelor au fost reprezentate de o singura firma de avocatura, JGV si Asociatii, iar cazul a fost solutionat dupa un an de zile; la momentul respectiv, au fost cele mai consistente despagubiri obtinute in urma unei intelegeri amiabile cu asiguratorul.

Intre 1996 si 2004, Lucian a fost inspector la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor respectiv inspector la o companie de asigurari din Top 5 iar in aceasta perioada a colaborat atat cu institutii de control administrativ cat si cu unitati de investigare economica sau judiciara.

Lucian Gheorghe a absolvit ingineria la Universitatea „Dunarea de Jos”, Galati, Facultatea de Industrie Alimentara si Facultatea de Drept la Universitatea „Danubius” din Galati. Este avocat definitiv din 2004 si membru al Uniunii Nationale a Praticienilor in Insolventa, din 2009.

 

 

Echipa noastra de avocati

Statistici Accidente Rutiere

  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010

Statistici accidente 2016

 
 
 
 

Statistici accidente 2015

 
 
 
 

Statistici accidente 2010

 
 
 
 

Statistici accidente 2013

 
 
 
 

Statistici accidente 2012

 
 
 
 

Statistici accidente 2011

 
 
 
 

Statistici accidente 2011