Ionut Jercan

Avocat JGV Asociatii Ionut Jercan 90

"Bineinteles ca suntem preocupati de legi si proceduri judiciare. În fond asta e meseria noastra, nu? Dar, la JGV si Asociatii, mai avem o preocupare: sa-ti vorbim limpede si onest. Ne dam seama ce important este pentru tine sa intelegi. Sa vezi clar care sunt drepturile tale."

Ionut Jercan

Ionut Jercan este partener fondator al societatii de avocatura JGV si Asociatii, coordoneaza echipele de asistenta si suport pentru clienti si are aproape 5 ani de activitate dedicata obtinerii despagubirilor din accidente rutiere grave.

Ionut se numara printre primii avocati care au abordat metodic, specializat, consecintele civile ale accidentelor rutiere grave; are la activ zeci de litigii de succes in urma carora a obtinut echivalentul a peste 10.000.000 de lei reprezentand despagubiri pentru victimele sau familiile victimelor unor accidente rutiere. A gestionat unele dintre cele mai relevante dosare de pretentii civile din aceasta specializare, a sustinut si aparat interesele familiilor afectate de tragedia accidentelor rutiere la instante din toata tara.

Printre cele mai complexe dosare in care avocatul Ionut Jercan reprezinta interesele victimelor sau familiilor acestora se numara:

-accidentul rutier de la Szeged, Ungaria, in urma caruia si-au pierdut viata 14 persoane si una a fost grav ranita. Ionut Jercan apara interesele familiilor a sapte dintre persoanele decedate si persoana ranita grav;

-accidentul aviatic de la Tuzla, in urma caruia 12 militari romani si-au pierdut viata, dosar in care Ionut Jercan apara interesele familiilor a doi dintre militarii decedati.

Ionut Jercan coordoneaza, de asemenea, echipa de avocati care gestioneaza obtinerea despagubirilor pentru rudele victimei decedate in explozia produsa in Tecuci, judetul Galati, ca urmare a unei acumulari de gaze.

Ca avocat partener a gestionat direct, una dintre cele mai complexe si dramatice cauze civile rezultate in urma unui accident rutier grav: dosarul “Scanteia”, in care, alaturi de o echipa dedicata de avocati, a reprezentat familiile tuturor celor 14 victime ce si-au pierdut viata ori au fost ranite (12 persoane decedate, 2 ranite grav) intr-un microbuz lovit de tren.

Ca avocat stagiar, Ionut si-a consolidat experienta, intre 2003-2005, in domeniul recuperarilor de creante si a contribuit la dezvoltarea si implementarea unei strategii regionale de recuperare a creantelor pentru o serie de companii de stat din domeniul energetic.

Ionut Jercan a debutat in 2002, ca litigant al unei institutii financiare nebancare cu activitate intensa la instante si a avut prilejul sa lucreze la o cazuistica variata in materia recuperarii creantelor. Activitatea sa a contribuit la injumatatirea portofoliul de credite neperformante inregistrat de organizatie.

Ionut a absolvit Universitatea “Danubius” din Galati, Facultatea de Drept.

Echipa noastra de avocati

Statistici Accidente Rutiere

  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010

Statistici accidente 2016

 
 
 
 

Statistici accidente 2015

 
 
 
 

Statistici accidente 2010

 
 
 
 

Statistici accidente 2013

 
 
 
 

Statistici accidente 2012

 
 
 
 

Statistici accidente 2011

 
 
 
 

Statistici accidente 2011