Catalin Vlad

Avocat JGV Asociatii Catalin Vlad 17

 

"Ne respectam adversarii. In acelasi timp, suntem constienti ca, atunci cand dosarul ajunge in instanta, confruntarea cu firmele de asigurari nu lasa loc de amabilitati.  Avantajul tau? Zeci de dosare in care am obtinut despagubiri consistente, in favoarea clientilor nostri, chiar daca adversarii au fost firme puternice de asigurari."

Catalin Vlad

Catalin Vlad este partener al JGV si Asociatii si, ca membru al echipei de management, principala sa activitate este stabilirea strategiilor de reprezentare in dosarele de complexitate ridicata, rezultate in urma accidentelor rutiere grave.

Ca avocat pledant, Catalin Vlad conduce echipele de avocati si reprezinta direct clientii JGV la toate nivelurile jurisdictionale, avand drept de reprezentare inclusiv la nivelul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Catalin supervizeaza echipele care documenteaza si alcatuiesc dosarele deschise pentru obtinerea despagubirilor si asigura, prin prezenta personala, reprezentarea intereselor civile ale victimelor pe parcursul etapelor de investigare judiciara a accidentelor rutiere grave (audieri si depozitii de martori la politie, parchet, expertize tehnice si medicale).

In perioada 2004-2012, Catalin Vlad a asistat mai multe grupuri de companii cu capital romanesc strain, inclusiv multinationale,  in ceea ce priveste reprezentarea in instanta pentru un numar de peste 400 de dosare civile si comerciale, consultanta fiscala si nu in ultimul rand in cadrul unor tranzactii imobiliare in valoare cumulata de peste 10 milioane de euro. Activitatea sa a inclus atat consultanta cat si directa implicare in functionarea departamentelor suport ale acestor societati ca, de exemplu, reorganizarea, supervizarea acestora si integrarea lor ca si furnizor de servicii la nivel intern. Intelegerea profunda a functionarii si nevoilor unor astfel de clienti il recomanda pe Catalin atat pentru gestionarea unor probleme juridice de amploare cat si pentru coordonarea unor echipe de avocati in acest scop.

Catalin Vlad este avocat definitiv din 2005, a absolvit Universitatea Bucuresti, Facultatea de Drept si s-a specializat postuniversitar in Dreptul Afacerilor si Dreptul Concurentei la DeMontfort University-Leicester, King’s College London-School of Law si la Academia de Studii Economice, Bucuresti. Detine, de semenea, un masterat in Studii Europene obtinut la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative.

 

 

Echipa noastra de avocati

Statistici Accidente Rutiere

  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010

Statistici accidente 2016

 
 
 
 

Statistici accidente 2015

 
 
 
 

Statistici accidente 2010

 
 
 
 

Statistici accidente 2013

 
 
 
 

Statistici accidente 2012

 
 
 
 

Statistici accidente 2011

 
 
 
 

Statistici accidente 2011