A+ A A-

Valori

Cutezanta

Am inceput atunci cand ceilalti aveau indoieli. Am batatorit un drum pe care altii abia acum il descopera. Adevarul e ca ne plac provocarile si asa ne-am ales o specializare considerata, pe buna dreptate, delicata. Am stiut de la bun inceput ca vom avea adversari puternici dar ne-am propus sa-i infruntam profesionist, fara complexe, cu pregatire asidua si strategii inteligente. Noi indraznim acolo unde altii ezita.

Loialitate

Intodeauna, de partea victimelor. Pana la capat, de partea victimelor. JGV si Asociatii este echipa care a ales sa nu tranzactioneze principiile, sa nu insele increderea clientilor, tinand cont de delicatetea problemelor a caror rezolvare se asteapta. Traim intr-o lume tot mai competitiva dar stim la fel de bine ca fara loialitate nici o afacere nu rezista pe termen lung. 

Integritate

Este valoarea ce ne obliga sa respectam etica profesionala. Putem avea relatii bazate pe incredere, atunci cand onestitatea, probitatea, spiritul de dreptate, sinceritatea si confidentialitatea avocatului nu sunt puse sub semnul indoielii. Pentru JGV si Asociatii, aceste virtuti traditionale sunt mai mult decat obligatii profesionale.

Rezultat

Cu fiecare dosar in parte stim ca ne asteapta un drum plin de tergiversari; dar pornim cu energia unei echipe dinamice, dedicate si ne gandim permanent cum sa ajungem mai repede la un rezultat cat mai apropiat de asteptarile clientilor nostri. Spunem fara ipocrizie: cu cat obtinem rezultate mai bune pentru clienti cu atat afacerea noastra devine mai puternica.

 

Limite despagubiri RCA

Google Visualization API Sample

 

Statistici Accidente Rutiere

  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010

Statistici accidente 2016

 
 
 
 

Statistici accidente 2015

 
 
 
 

Statistici accidente 2010

 
 
 
 

Statistici accidente 2013

 
 
 
 

Statistici accidente 2012

 
 
 
 

Statistici accidente 2011

 
 
 
 

Statistici accidente 2011