A+ A A-

Roxana Murariu

Avocat JGV Asociatii Roxana MurariuRoxana Murariu este avocat la Centrul Regional J.G.V. Timișoara și s-a alăturat echipei ,,Jercan, Gheorghe, Vlad & Asociații,, începând cu anul 2017. Acordă asistență și consultanță juridică persoanelor vătămate și familiilor victimelor accidentelor rutiere, în litigiile având ca obiect obținerea despăgubirilor pentru prejudiciile morale și materiale, urmate accidentelor de circulație.

A debutat în cariera sa de avocat în anul 2013, ca avocat stagiar colaborator la o societate de avocatură din municipiul Timisoara, unde a prestat activități juridice specifice profesiei de avocat, constând în acordare consultanță juridică, asistență și reprezentare juridică, redactarea actelor cu caracter juridic, în litigii de drept civil, executare silită, dreptul familiei, dreptul muncii, drept penal, drept administrativ, inițiind demersuri judiciare, asistând și reprezentând clienți, persoane fizice și juridice, în fața organelor de urmărire penală, a instanțelor judecătorești, precum și a autorităților și instituțiilor publice.

În anul 2016, a devenit titulară a cabinetului individual de avocatură, ,,Murariu Roxana- Cabinet de Avocat” , calitate în care a prestat servicii juridice atât persoanelor fizice, cât și juridice, în litigii din sfera dreptului civil, dreptului familiei, dreptului penal, contenciosului administrativ.

Roxana Murariu a absolvit Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității de Vest din Timișoara. A urmat studiile masterale ale Facultății de Drept din Timișoara, cu specializare în ,,Dreptul Afacerilor”. A absolvit cursurile Institutului Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților, dobândind titlul de absolvent I.N.P.P.A. Este membru al Baroului Timiș din anul 2013.

Echipa noastra de avocati

Limite despagubiri RCA

Google Visualization API Sample

 

Statistici Accidente Rutiere

  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010

Statistici accidente 2016

 
 
 
 

Statistici accidente 2015

 
 
 
 

Statistici accidente 2010

 
 
 
 

Statistici accidente 2013

 
 
 
 

Statistici accidente 2012

 
 
 
 

Statistici accidente 2011

 
 
 
 

Statistici accidente 2011