a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.
0741.019.006

Contacteaza-ne

Facebook

Menu
 

Ionuț Jercan, avocat partener JGV și Asociații, în direct la Radio România Brașov

JGV si Asociatii > interes  > Ionuț Jercan, avocat partener JGV și Asociații, în direct la Radio România Brașov

Ionuț Jercan, avocat partener JGV și Asociații, a avut o intervenție telefonică în direct la Radio România Brașov FM. Ionuț Jercan a fost invitatul jurnalistului  Florin Pop în emisiunea „Pulsul Zilei” difuzată  pe 15 noiembrie la ora 14.00, dar și în reluare luni 18 noiembrie de la 12.00.  Cei doi au dezbătut un fenomen îngrijorător pentru România: creșterea constantă a numărului de accidente pe drumurile din țară.

Peste 23.000 de accidente rutiere au avut loc numai în primele 10 luni ale acestui an. Este bilanțul tragic centralizat de M.A.I., de la 1 ianuarie până pe 7 octombrie. Principala cauză a tragediilor  întâmplate pe șoselele din România este indubitabil viteza și neacordarea priorității în intersecții ori în timpul manevrei de depășire. Starea drumurilor și lipsa unor indicatoare rutiere ori amplasarea lor într-un mod greșit întregesc lista factorilor ce au contribuit la creșterea numărului victimelor accidentelor rutiere. Dacă anul trecut în aceeași perioadă se înregistrau 23.099 de accidente, anul acesta trendul rămâne ascendent cu 23.135. În urma nefericitelor evenimente rutiere 1.300 de oameni și-au pierdut viața, în vreme ce 5.764 au fost răniți grav, arată același raport M.A.I.

Pentru a atrage atenția asupra acestui fenomen îngrijorător, lumea întreagă a marcat pe 17 noiembrie 2019 Ziua Mondială a Victimelor Accidentelor Rutiere. Societatea de Avocatură JGV și Asociații, specializată în obținerea de despăgubiri în sprijinul celor răniți în accidente rutiere, dar și pentru rudele celor decedați, a lansat cu acest prilej campania de conștientizare ,,Schimbă povestea!” Fiecare dintre noi ar putea schimba oricând o dramă. Gesturi mici, precum folosirea telefonului mobil în timpul șofatului, fac de cele mai multe ori diferența între viață și moarte. Fii conștient de responsabilitatea pe care o ai în momentul în care te urci la volan!

 

Fara Comentarii

Lasa un comentariu