a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.
0741.019.006

Contacteaza-ne

Facebook

Menu
 

Avocații JGV, premiați pentru rezultate deosebite

JGV si Asociatii > Cariere Avocați  > Avocații JGV, premiați pentru rezultate deosebite

Cristina Muntianu a câștigat ,,Premiul de performanță în Drept Penal”- Best Lawyer 2019. Distincția i-a fost acordată de Societatea de avocatură JGV și Asociații, în semn de apreciere pentru eficacitatea gestionării dosarelor de urmărire penală aflate în portofoliu.

Trofeul i-a fost înmânat de către avocatul partener Ionuț Jercan, în cadrul conferinței semestriale organizate, anul acesta, la Bran. La eveniment au participat peste 50 de avocați și asistenți ce fac parte din echipa JGV.

,,Decernarea premiului Best Lawyer 2019 vine într-un moment foarte important pentru evoluția societății noastre de avocatură. Anul acesta, JGV și Asociații aniversează 15 de ani de existență. În toți acești ani am oferit asociaților noștri oportunitatea să-și dezvolțe aptitudinile juridice, să învețe cum să relaționeze cu clientul, dar mai ales să-și dezvolte instinctul, precum și flerul specific acestei profesii. Cristina a convins în primul rând prin implicare, determinare, dar și prin atitudinea profesionistă pe care o are față de clienți,” a declarat Ionuț Jercan, avocat partener la JGV și Asociații.

În cadrul evenimentului de la Bran au fost decernate două trofee: ,,Premiul de performanță în Drept Penal” adjudecat de avocatul Cristina Muntianu și ,,Premiul de excelență în Drept Civil” acordat avocatului Cristina Roșca. Câștigătorii au fost desemnații pe baza unor criterii precum: excelența serviciilor juridice, abilitatea de a gestiona proiecte și dosare complexe, viziunea strategică, dezvoltarea și performanțele financiare, precum și managementul clienților.

,,Sunt recunoscătoare pentru încrederea acordată în activitatea pe care o desfășor în cadrul JGV și Asociații. Acest premiu reprezintă o recunoaștere și o promovare a muncii în echipă, întrucât nu aș fi reușit fără suportul și susținerea colegilor, fapt care nu face decât să mă motiveze și mai mult pentru viitor.

Nu pot să nu îl citez pe Steve Jobs, care a sintetizat în câteva cuvinte esența a ceea ce consider eu a fi un principiu de viață sănătos <<Trebuie să descoperi ce iubești. Și este valabil atât în muncă, cât și cu oamenii. Munca va ocupa o mare parte din viața ta și singurul fel de a fi cu adevărat satisfăcut este să ai realizări frumoase. Și nu poți avea realizări frumoase decât dacă iubești ceea ce faci.>>

Îmi doresc foarte mult ca în 2020 să existe o colaborare cu rezultate cel puțin la fel de bune,” arată Cristina Muntianu.

Cristina Muntianu a debutat ca avocat în 2010. De-a lungul carierei a asistat și reprezentat în instanță clienții în probleme de: drept comercial, civil, dreptul familiei, dreptul muncii. Cristina are aptitudini de leadership, capacitatea de a elabora și implementa un proiect, abilitatea de a coordona echipe de lucru, spirit de inițiativă și capacitatea de a răspunde pozitiv în situații de criză.

JGV și Asociații este cea mai activă societate de avocatură specializată în recuperarea daunelor civile în urma accidentelor grave. De 15 ani, misiunea noastră este să obținem, în instanță, cele mai bune soluții pentru clienții noștri. Echipa de avocați gestionează anual câteva sute de dosare. JGV și Asociații are, în prezent, peste 4.000 de clienți mulțumiți.