a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.
0741.019.006

Contacteaza-ne

Facebook

Menu
 

JGV și Asociații premiază excelența

JGV si Asociatii > Cariere Avocați  > JGV și Asociații premiază excelența

Cristina Roșca a câștigat ,,Premiul de excelență în Drept Civil” – Best Lawyer 2019. Distincția i-a fost acordată de Societatea de avocatură JGV și Asociații, în semn de apreciere pentru eficacitatea gestionării dosarelor civile aflate în portofoliu. Trofeul i-a fost înmânat de către avocatul partener Ionuț Jercan.

,,Cristina a impresionat prin determinarea cu care abordează fiecare caz în parte. Este perseverentă și acordă o atenție deosebită detaliilor. Este de datoria noastră, a partenerilor, să recunoaștem eforturile depuse de avocați în rezolvarea problemelor cu care se confruntă clienții noștri. Încurajăm astfel implicarea, competitivitatea și ne motivăm colaboratorii să acorde în continuare o atenție deosebită fiecărui caz în parte,” a declarat Ionuț Jercan, avocat partener la JGV și Asociații.

,,Este un avocat care face față provocărilor. Este determinată, nu cedează dificultăților. Ce apreciez însă foarte mult la Cristina este empatia de care dă dovadă în relația cu clienții,” arată avocatul coordonator Ioana Culachi.

În cadrul evenimentului de la Bran au fost decernate două trofee: ,,Premiul de performanță în Drept Penal” adjudecat de avocatul Cristina Muntianu și ,,Premiul de excelență în Drept Civil” acordat avocatului Cristina Roșca. Câștigătorii au fost desemnații pe baza unor criterii precum: excelența serviciilor juridice, abilitatea de a gestiona proiecte și dosare complexe, viziunea strategică, dezvoltarea și performanțele financiare, precum și managementul clienților.

„Rolul avocatului este acela de a lupta pentru fiecare șansă. Asta am făcut de fiecare dată, am luptat pentru fiecare cauză în parte, cu toată încrederea. M-am folosit de calități pe care trebuie să le aibă orice avocat:  abilități de comunicare, raționament, abilități de cercetare, abilități umane, tenacitate și perseverență. Acestea constituie secretele excelenței alături de munca în echipă.

Anul acesta avem cel puțin două motive de sărbătoare în cadrul firmei. JGV&ASOCIAȚII împlinește 15 ani de excelență și le mulțumesc partenerilor societății și colegilor pentru eforturile comune făcute în soluționarea dosarelor, dar și pentru că mi-au fost alături în toți anii de colaborare. Premiul de excelență ce mi-a fost acordat nu este un simplu premiu, are în spate multă muncă, stres, gânduri și strategii. La mulți ani excelenți, JGV&ASOCIAȚII!”, avocat Cristina Roșca.

Cristina s-a alăturat echipei JGV și Asociații în 2017. Este avocat în cadrul biroului din București și reprezintă familiile persoanelor implicate în accidente rutiere, oferindu-le asistență și consultanță juridică în cauze penale și civile.

De-a lungul carierei a desfășurat activități juridice specifice profesiei în domeniile: drept civil, drept penal, dreptul familiei, drepturi reale, proprietăți, executări silite, achiziții publice, proceduri de insolvență și contracte civile.

JGV și Asociații este cea mai activă societate de avocatură specializată în recuperarea daunelor civile în urma accidentelor grave. De 15 ani, misiunea noastră este să obținem, în instanță, cele mai bune soluții pentru clienții noștri. Echipa de avocați gestionează anual câteva sute de dosare. JGV și Asociații are, în prezent, peste 4.000 de clienți mulțumiți.