a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.
0741.019.006

Contacteaza-ne

Facebook

Menu
 

JGV și Asociații, avocați specializați în recuperarea daunelor ca urmare a accidentelor rutiere, de muncă ori în caz de malpraxis

JGV si Asociatii > interes  > JGV și Asociații, avocați specializați în recuperarea daunelor ca urmare a accidentelor rutiere, de muncă ori în caz de malpraxis
JGV și Asociații, avocați specializați în recuperarea daunelor ca urmare a accidentelor rutiere, de muncă ori în caz de malpraxis

Sute de clienți aleg anual colaborarea cu JGV și Asociații pentru obținerea despăgubirilor din accidente auto cu victime, vătămări corporale sau deces.

O echipă cu peste 50 de specialiști lucrează în fiecare zi pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă clienții noștri. Avem sedii în București, Bacău, Cluj, Craiova, Galați, Iași și Timișoara.

Profesionalism și determinare

Dosarele sunt abordate profesionist, analizate metodic de către echipe mixte formate din avocați și asistenții lor. Echipa urmărește minuțios fiecare etapă a procedurilor judiciare: de la expertizele medico-legale, la termenele din instanță.

JGV și Asociații este un adversar redutabil în confruntarea cu echipele de reprezentare legală ale companiilor de asigurări. Știm să fim flexibili atunci când interesele clienților noștri conduc către o soluție ce poate fi obținută la masa negocierilor.

Poliția Română: Răniți grav în accidente rutiere produse în 2019 în România – 8125, decedați – 1864

Ați fost victima unui accident de circulație? Ați pierdut o rudă apropiată în urma unei tragedii rutiere? Viața v-a a fost schimbată într-o fracțiune de secundă și sunteți acum nevoit să vă adaptați unor situații noi, să faceți față unor probleme medicale, emoționale, financiare?

Casa de avocatură JGV și Asociații vă ajută să recuperați de la compania de asigurări toate cheltuielile medicale, daunele morale și materiale ce vi se cuvin în urma unui astfel de eveniment. Vă acordăm asistență juridică și reprezentare în instanță ori în negocieri directe cu părțile implicate.

Ați fost victima unor neglijențe medicale?

Suntem alături de victimele neglijenței medicilor, acoperim întreaga gama de asistență juridică, tehnică și psihologică prin experții noștri interni și externi. Obținem cea mai bună soluție pentru clienții noștri. Sprijinim recuperarea pacienților în cazurile de malpraxis.

Vă ajutăm să treceți peste șocul emoțional! Vă sprijinim în procesul de reechilibrare interioară. Veți beneficia de evaluare psihologică gratuită pe durata procesului.

Inspecția muncii: 5200 de accidente de muncă în 2019 în România

Dacă ați suferit un accident de muncă, în timpul programului, în drum spre și de la locul de muncă, în urma căruia ați rămas cu o invaliditate care nu vă mai permite să lucrați, aveți dreptul la o despăgubire pentru prejudiciul material și moral suferit.

În cazul în care în urma unui accident de muncă a survenit decesul, membrii familiei celui în cauză au dreptul la despăgubiri de ordin moral și material.

JGV și Asociații, lider în domeniul de practică personal injury din România

Pentru vătămări corporale și decese, inclusiv pentru prejudicii fără caracter patrimonial produse în unul și același accident, indiferent de numărul persoanelor prejudiciate, limita de despăgubire se stabilește, la un nivel de 6.070.000 euro, echivalent în lei la cursul de schimb al pieței valutare la data producerii accidentului.

Angajăm experți externi pentru înțelegerea și documentarea cât mai exactă a evenimentelor produse, dacă situația o impune.

Clienții care au nevoie de îngrijiri medicale speciale beneficiază de tot sprijinul nostru. JGV colaborează cu parteneri care asigură răniților în urma accidentelor rutiere cea mai buna soluție medicală posibilă, inclusiv prin deplasări în afara țării.

Colaborăm cu Case de Avocatură din toată Europa, totul pentru a urmări cu succes interesul clientului. JGV și Asociații este cea mai activă societate de avocatură specializată în obținerea daunelor civile în urma accidentelor rutiere, de muncă ori în cazuri de malpraxis.