a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.
0741.019.006

Contacteaza-ne

Facebook

Menu

Echipa JGV are peste 12 ani experiență în domeniul despăgubirilor

a
Alina Marinescu

Alina Marinescu este avocat la Centrul Regional JGV și Asociații – Biroul  Craiova și s-a alăturat echipei noastre în anul 2018.

Este absolventă a Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din cadrul Universității din Craiova și a debutat în profesia de avocat promovând examenul de admitere în Baroul Dolj în anul 2008.

Ca și avocat titular al Cabinetului individual ”Marinescu Alina” a dobândit experiență vastă în domenii variate de drept: civil, penal, comercial, administrativ, cât și în litigii de muncă.

Cunoștiințele dobândite, abilitățile de comunicare și relaționare, pasiunea pentru profesie și ambiția au ajutat-o pe Alina Marinescu ca în scurt timp să avanseze în carieră.

În cadrul JGV și Asociații reprezintă familiile persoanelor implicate în accidente rutiere, oferindu-le asistență si consultanță juridică în cauze penale și civile.

Avocatul Alina Marinescu reprezintă în demersul juridic familia tânârului Manea Adrian, decedat în urma unui accident de muncă la Uzina Mecanică Băbeni S.A.

 

a

Alina Marinescu a gestionat cu succes cazul de ucidere din culpa medicală – malpraxis în urma căruia copilul familiei Banu-Păcuraru a decedat la naștere și a obținut pentru membrii familiei despăgubiri civile de peste 70.000 euro.

Te putem ajuta?