a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.

LinkedIn

Facebook

Menu

a
Andrada Barbu

Andrada Barbu s-a remarcat prin entuziasm, flexibilitate, adaptabilitate la orice situație. În cadrul echipei JGV București a dobândit atât competențe profesionale, cât și de comunicare. Totul prin susținerea intereselor clienților, atât în fața instanțelor de judecată, cât și în fața altor instituții cu care interacționează prin prisma profesiei.

 

Andrada este responsabilă de redactarea documentelor de natură juridică precum: acțiuni, întâmpinări, contracte, plângeri penale, acțiuni de divorț. Inițiază proceduri de recuperare a creanțelor. Demarează proceduri execuționale împotriva debitorilor.

 

Gestionează dosare complexe în vederea obținerii despăgubirilor civile cuvenite familiilor victimelor ce și-au pierdut viața ori persoanelor grav vătămate în accidente de circulație. Reprezintă și asigură asistență juridică clienților, persoane fizice și juridice, atât în fața instanțelor de judecată, cât și în fața parchetelor ori altor organe de cercetare penală.

a

Andrada Barbu a obținut premiul II la sesiunea națională de comunicări științifice ,, Științele administrative – fundament al culturii juridice”, ediția 2014. A urmat un curs intensiv – admitere INM și Barou – aprilie – iulie 2018 la Euro Best Team Training and Consulting Romania. În perioada 18-19 aprilie 2019, avocatul JGV a participat la Conferința Națională ,, Litigators” – Litigii Civile și Penale, iar în luna iunie a luat parte la Conferința Națională de Drept Penal al Afacerilor Ediția a VI-a. Andrada Barbu a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea din Craiova, în 2017. Este membru al Baroului București din 2019.

Te putem ajuta?