a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.

LinkedIn

Facebook

Menu

„Ne respectăm adversarii. În același timp, suntem conștienți că, atunci când dosarul ajunge în instanță, confruntarea cu firmele de asigurări nu lasă loc de amabilități. Avantajul tău? Zeci de dosare în care am obținut despăgubiri consistente, în favoarea clienților noștri, chiar dacă adversarii au fost firme puternice de asigurări.”

– Cătălin Vlad

a
Catalin Vlad

Cătălin Vlad este partener al JGV și Asociatii. Ca membru al echipei de management, principala sa activitate este stabilirea strategiilor de reprezentare în dosarele de complexitate ridicată.

Ca avocat pledant, Catalin Vlad conduce echipele de avocați și reprezintă direct clienții JGV la toate nivelurile jurisdicționale, având drept de reprezentare inclusiv la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cătălin supervizează echipele care documentează și alcătuiesc dosarele deschise pentru obținerea despăgubirilor. Asigură, prin prezența personală, reprezentarea intereselor civile ale victimelor pe parcursul etapelor de investigare judiciară a accidentelor rutiere grave.

În perioada 2004-2012, Cătălin Vlad a asistat mai multe grupuri de companii cu capital românesc și străin, inclusiv multinaționale. A reprezentat mai multe companii în instanță, în peste 400 de dosare civile și comerciale. A acordat consultanță fiscală și a asistat realizarea unor tranzacții imobiliare în valoare cumulată de peste 10 milioane de euro.

a

Activitatea sa a presupus atât acordarea de consultanță, cât și directa implicare în funcționarea departamentelor suport ale acestor societăți. S-a implicat în reorganizarea, supervizarea și integrarea departamentelor respective în algoritmul companiei. Întelegerea profundă a funcționării unei corporații, dar și identificarea nevoilor unor astfel de clienți îl recomandă pe Cătălin Vlad atât pentru gestionarea unor probleme juridice de amploare, cât și pentru coordonarea unor echipe de avocați în acest scop.

Cătălin Vlad este avocat definitiv din 2005. A absolvit Universitatea București, Facultatea de Drept și s-a specializat postuniversitar în Dreptul Afacerilor și Dreptul Concurenței la DeMontfort University-Leicester, King’s College London-School of Law și la Academia de Studii Economice, București. Deține, de asemenea, un masterat în Studii Europene obținut la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Te putem ajuta?