a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.
0741.019.006

Contacteaza-ne

Facebook

Menu
 

Centrul regional București

JGV si Asociatii > Centrul regional București

IOANA CULACHI

Avocat Asociat

Ioana Culachi este coordonatorul echipelor de avocați din centrele regionale: București, Iași, Bacău și Galați. S-a remarcat prin activitatea desfășurată în domeniul litigiilor, dar și în cazuri de malpraxis

IONUȚ MARIUS HULEA

Avocat Asociat

Avocatul Ionuț Hulea acordă consultanță juridică familiilor victimelor implicate în accidente rutiere grave. Hulea reprezintă interesele clienților JGV în instanță, dar și în relațiile cu asigurătorii ori cu instituțiile statului.

ANDRADA BARBU

Avocat Asociat

Andrada Barbu s-a alăturat echipei JGV în 2019. Andrada s-a remarcat prin entuziasm, flexibilitate și adaptabilitate indiferent de situație.

ALINA RINCIOG

Avocat Asociat

Alina Rinciog s-a alăturat echipei JGV în 2019. În calitate de avocat colaborator al JGV, Alina asistă și reprezintă clienții în dosare ce vizează accidente rutiere, de muncă ori alte cauze civile și penale.

AURELIA CIOBANU

Avocat Asociat

Cu o experiență vastă în dreptul comercial, dreptul muncii, dar și în procedurile de licitații și achiziții publice, Aurelia Ciobanu oferă clienților JGV cele mai potrivite soluții în rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

MANUEL MARICA

Avocat Asociat

Cu peste 10 ani experiență în cadrul unei companii de asigurări, Manuel Marica își pune toate cunoștințele și deprinderile dobândite prin observație, dar mai ales prin practică îndelungată, în slujba clienților JGV

DIANA PARASCHIVA

Avocat Asociat

Diana Paraschiva are ca principală sarcină întocmirea, verificarea și gestionarea actelor cu caracter juridic aferente dosarelor de daune civile privind obținerea de despăgubiri.

ANDREI MORARU

consilier

Andrei Moraru are ca principală sarcină întocmirea, verificarea și gestionarea actelor cu caracter juridic aferente dosarelor de daune civile privind obținerea de despăgubiri.

CRISTINA ROȘCA

Avocat Asociat

Cristina Roșca s-a alăturat echipei JGV și Asociații în 2017. Cristina reprezinta familiile persoanelor implicate în accidente rutiere, oferindu-le asistență și consultanță juridică în cauze penale și civile.

ELENA POTRA

Avocat Asociat

Elena Potra asistă și reprezintă clienții JGV și Asociații în dosare ce vizează accidente rutiere, de muncă ori alte cauze civile și penale. Elena pledează la toate nivelurile instanțelor, de la judecătorii până la Înalta Curte de Casație și Justiție

GABRIELA GAVRILUȚĂ

consilier

Gabriela Gavriluță este consilier JGV și Asociații. Are ca principală sarcină întocmirea, verificarea și gestionarea actelor cu caracter juridic aferente dosarelor de daune civile privind obținerea de despăgubiri.

CRISTINA OHREMENCO

consilier

Cristina Ohremenco este consilier JGV și Asociații din februarie 2019. Are ca principală sarcină întocmirea, verificarea și gestionarea actelor cu caracter juridic aferente dosarelor de daune civile privind obținerea de despăgubiri.

ELENA TONIȚĂ

consilier

Elena Toniță are ca principală sarcină întocmirea, verificarea și gestionarea actelor cu caracter juridic aferente dosarelor de daune civile privind obținerea de despăgubiri.

Bd. Eroii Sanitari, Nr. 1-3, Cladirea Cotroceni Class Offices, etaj 3, Sector 5

0741.019.006

office.bucuresti@jgv.ro