a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.

LinkedIn

Facebook

Menu
 

Centrul regional Timișoara

JGV si Asociatii > Centrul regional Timișoara

DIANA COTUNA

Avocat Asociat

Diana Cotuna face parte din echipa JGV și Asociații din 2015. De-a lungul timpului a dat dovadă de entuziasmul și determinare în soluționarea cazurilor ce i-au fost încredințate.

GIANINA LOGA

Avocat Asociat

Avocat Gianina Loga este o persoană responsabilă, ambițioasă, organizată și sociabilă. Gianina face parte din echipa JGV Timișoara și alături de colaboratorii societății noastre de avocatură reprezintă interesele clienților noștri în fața instanțelor.

OANA PASAT

Avocat Asociat

Oana Pasat s-a remarcat prin entuziasm, flexibilitate, adaptabilitate. Avocatul JGV activează în cadrul Centrului Regional Timișoara și acordă consultanță juridică familiilor victimelor accidentelor rutiere.

ALEXANDRINA ROȘU

Avocat Asociat

Alexandrina Roșu face parte din echipa JGV Timișoara. Alexandrina a studiat Dreptul în cadrul Universității Paris-Est Creteil, ca și student Erasmus. Vorbește fluent franceza și engleza.

CONSTANȚA PUICAN

CONSTANȚA PUICAN

consilier

Constanța Puican este consilier, în cadrul Biroului regional Timișoara. Are ca principală sarcină întocmirea, verificarea și gestionarea actelor cu caracter juridic aferente dosarelor de daune civile.

Strada Dimitri Ivanovici Mendeleev nr. 1B, etaj 2

office.bucuresti@jgv.ro