a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.

LinkedIn

Facebook

Menu

Succesul se reflectă în satisfacția pe care o oferi oamenilor, prin rezultatul muncii tale.

– Diana Cotuna

a
Diana Cotuna

Diana Cotuna s-a alăturat echipei ,,JGV și Asociații” în 2015. Doi ani mai târziu, entuziasmul, profesionalismul și determinarea de care dă dovadă în soluționarea cazurilor o ajută să preia postul de coordonator al echipelor de avocați din centrele regionale: Timișoara, Cluj-Napoca și Craiova.

 

Diana Cotuna s-a remarcat prin spiritul proactiv, implicare și pragmatism. Ca avocat pledant, în virtutea colaborării cu JGV și Asociații, Diana s-a preocupat în mod deosebit de evoluția practicii judiciare în domeniul în care activează. Astfel, în 2018, Diana devine autorul lucrării ,, Culegere de Practică Judiciară. Daune morale în litigii civile și penale”, un ghid de practică pentru avocații din domeniu.

 

Tot din postura de avocat pledant, Diana Cotuna a asistat și reprezentat sute de clienți în litigii civile, comerciale, în dosare de faliment, executări silite, arbitraje, medieri ori concilieri. Avocatul Cotuna a soluționat și cauze din domeniul dreptului muncii și al familiei.

a

Diana Cotuna este membru în Baroul Timiș din 2008. Tot atunci a debutat ca avocat colaborator al unei societăți civile de avocați din Timișoara, unde a gestionat dosare civile și comerciale. Ca avocat titulat, din 2010, acordă consultanță juridică mai multor societăți comerciale.

 

Diana Cotuna a absolvit Facultatea de Drept și Stiințe Administrative, din cadrul Universității de Vest Timișoara. Este în același timp și absolventa unui program de masterat cu specializarea ,,Cariera Judiciară”, derulat în cadrul aceleiași universități.

Te putem ajuta?