a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.
0741.019.006

Contacteaza-ne

Facebook

Menu
 

Cine Suntem

JGV si Asociatii > Cine Suntem
2020
JGV si Asociatii, un partener de cursă lungă

Jercan, Gheorghe Vlad și Asociații este cea mai activă societate de avocatură specializată în obținerea daunelor civile din: accidente rutiere grave, accidente de muncă, dar și cazuri de malpraxis.

Echipa de avocați gestionează anual sute de dosare în beneficiul familiilor victimelor ce și-au pierdut viața ori au fost grav rănite în urma unor accidente.  JGV și Asociații are cel mai consistent palmares de soluții juridice și financiare favorabile obținute în beneficiul victimelor. JGV are până în acest moment peste 4000 de clienți mulțumiți.

 

Dosare celebre gestionate de JGV:

accidentul rutier de la Szeged, Ungaria,  (14 decedati, un rănit grav)

Un dosar în care JGV și Asociații a reprezentat nu mai puțin de șapte familii ai căror membri decedaseră și o persoană rănită grav în teribilul accident.

accidentul aviatic de la Tuzla, Constanța, (12 militari parașutiști și-au pierdut viața, iar alți doi au fost grav răniți);

JGV și Asociații reprezintă în instanță familiile a doi dintre militarii decedați.

accidentul rutier de la Scânteia, Iași, (12 oameni au murit, iar doi au fost răniți într-un accident pe calea ferată)

A fost primul caz în care JGV a reprezentat în instanță familiile tuturor victimelor.

 

Profesionalism si determinare

Dosarele sunt abordate profesionist, analizate metodic de către echipe mixte formate din avocați și asistenții lor. Echipa urmărește minuțios fiecare etapă a procedurilor judiciare: de la expertizele medico-legale, la termenele din instanță.

JGV și Asociații este un adversar redutabil în confruntarea cu echipele de reprezentare legală ale companiilor de asigurări. Știm să fim flexibili atunci când interesele clienților noștri conduc către o soluție ce poate fi obținută la masa negocierilor.

Bineînțeles că suntem preocupați de legi și proceduri judiciare. În fond aceasta este profesia noastră, nu? Dar, la JGV și Asociații, mai avem o preocupare: să-ți vorbim limpede și onest. Ne dăm seama ce important este pentru tine să înțelegi, să vezi clar care sunt drepturile tale.