fbpx

8:00 - 18:00

Luni - Vineri


 

0741.019.006

Evaluarea cazului tău și consilierea sunt gratuite!

 

Company

JGV si Asociatii > Company
2021
JGV si Asociatii, un partener de cursă lungă

Peste 15 de ani de excelență într-o societate în continuă schimbare, JGV și Asociații este recunoscută ca fiind unul dintre principalii jucători ai avocaturii de tip ,,personal injury” din România.

 ,,Echipa JGV este un trendsetter în domeniul despăgubirilor civile“ – THE TIMES LEGAL INNOVATION

Cu o practică extinsă și în domeniul avocaturii de business, JGV și Asociații oferă consultanță și servicii juridice operatorilor economici ce activează în domeniul transporturilor, financiar, dar și altor companii.

Profesionalism si determinare

În 2005, trei tineri avocați entuziaști puneau bazele societății de avocatură JGV și Asociații. Ionuț Jercan, Lucian Gheorghe și Cătălin Vlad au înființat o firmă de avocatură axată pe un business într-un domeniu inexistent în acel moment în România.

Evoluția acestei arii de practică a explodat o dată cu 2007, anul intrării României în Uniunea Europeană. Astfel, pragul maxim al despăgubirilor acordate prin polița RCA a crescut constant după această dată, din nefericire, justificat de numărul mare al automobilelor înmatriculate și implicate în accidente rutiere.

A fost momentul în care legislația românească în domeniu a fost aliniată la cea a spațiului comunitar, iar victimele accidentelor rutiere au putut beneficia de aceleași drepturi ca toți cetățenii europeni, bineînțeles în funcție de interpretarea sistemului judiciar românesc și de solvabilitatea societăților de asigurare și reasigurare existente pe piața din România.

Avantajul competitiv al societății de avocatură JGV și Asociații în acest domeniu – deseori gestionat de avocați la nivel individual – este puterea echipei. Dosarele ce vizează obținerea daunelor civile sunt analizate și dezbătute în cadrul unor întâlniri comune, ținându-se cont de diferențele de jurisprudență regională, locală și/sau experiența diferită a avocaților – Ionuț Jercan, managing partner JGV și Asociații

Dosare celebre gestionate de JGV:

Societatea noastră de avocatură s-a implicat în rezolvarea celor mai complexe evenimente rutiere întâmplate în România. Amintim aici accidentul de la Scânteia din 2009, când JGV a reprezentat interesele tuturor celor implicați în tragedie, dar și accidentul aviatic de la Tuzla.

JGV si Asociații s-a implicat și în soluționarea unor cazuri care au avut loc pe teritoriul altor state, cum ar fi accidentul extrem de mediatizat de la Szeged din 2011 ori cel petrecut în Muntenegru, în 2013. Echipa noastră acordă, de altfel, consultanță juridică atât în cauze ce se judecă în România, cât și în dosare dezbătute în instanțele din străinătate.

Safe drive business

Cu o expertiză solidă în domeniul transporturilor, JGV și Asociații oferă consultanță și servicii juridice operatorilor economici ce activează în acest domeniu, dar și societăților financiar-bancare ori companiilor.

De altfel, societatea noastră acordă asistență juridică în diverse domenii ale dreptului afacerilor: fuziuni și achiziții, litigii și arbitraj comercial, drept bancar și financiar, proprietate intelectuală și concurență, dreptul societăților comerciale, dreptul muncii, insolvență și reorganizări judiciare.

Driving for business

,,Suntem pregătiți să oferim soluții inovatoare ori de câte ori este posibil. Suntem conștienți de schimbările care apar în mediul de afaceri și considerăm firesc să explorăm noi domenii de practica și să ne îmbunătățim abilitățile. În relația cu clienții noștri acționăm conform principiilor noastre de business: integritate, responsabilitate, creativitate. Experiența noastră de peste 15 ani și valorile solide după care ne conducem zi de zi sunt garanția succesului nostru și al clienților noștri” – Cătălin Vlad, managing partner JGV și Asociații

Bineînțeles că suntem preocupați de legi și proceduri judiciare. În fond aceasta este profesia noastră, nu? Dar, la JGV și Asociații, mai avem o preocupare: să-ți vorbim limpede și onest. Ne dăm seama ce important este pentru tine să înțelegi, să vezi clar care sunt drepturile tale.