a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.

LinkedIn

Facebook

Menu

a
Denisa Tărăsescu

Denisa Tărăsescu face parte din echipa JGV București și s-a remarcat prin entuziasm și adaptabilitate la orice situație.

 

Este responsabilă de documentarea juridică în vederea formulării acţiunilor în instanţă, redactarea cererilor de chemare în judecată, întâmpinări, note scrise, concluzii scrise, căi de atac, întocmirea documentelor în vederea înregistrării şi completării dosarelor la instanţă, acordarea de asistenţă juridică și reprezentarea clienţilor în instanţă.

 

Denisa are experiență în ariile de practică: drept civil, drept procesual civil, dreptul familiei, drept penal, malpraxisul medical, drept administrativ

a

Denisa Tărăsescu a absolvit cursul „Introduction to contracts under english law” organizat în cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti. A participat de asemenea la sesiunea de comunicări ştiinţifice de Dreptul Uniunii Eurpene cu lucrarea: „70 ani de la lansarea ideii de Statele Unite ale Europei. Evoluție și perspective”(2016). Denisa s-a implicat și în acțiuni de voluntariat ca membru al Asociaţiei Studenţilor în Drept, departamentul Academic (2014-2018)

Te putem ajuta?