a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.

LinkedIn

Facebook

Menu
 

Despăgubiri accidente rutiere

JGV si Asociatii > Despăgubiri accidente rutiere

Dacă ați fost implicat într-un accident auto (deces, vătămări corporale etc) și aveți nevoie de un avocat specializat în despăgubiri accidente rutiere, adresați-vă JGV și Asociații,  o echipă de peste 40 de avocați și colaboratori, având peste 15 ani experiență în domeniu.
Avem 7 centre regionale în țară (București, Bacău, Cluj, Craiova, Galați, Iași și Timișoara).

a
25000000

DESPĂGUBIRI MEDII ANUALE OBȚINUTE PENTRU CLIENȚII NOȘTRI

Sună la telefonul de contact și o echipă profesionistă de avocați îți stă la dispoziție

Clienții noștri vor beneficia de:

Asistență juridică în dosarul penal și civil

Asistarea în relațiile cu autoritățile

Opinia unui expert tehnic agreat

Contraexpertiză medico-legală

Consiliere psihologica

Clienții noștri au drept să obțină despăgubiri în cazul unor accidente rutiere pentru:

Recuperarea tuturor cheltuielilor medicale

Șocul emoțional suferit

Pierderea unor venituri viitoare

Pierderea unor membri ai familiei

Suntem alături de clienții noștri de 15 ani

Acordăm asistență juridică specializată tuturor clienților noștri. Punem la dispoziția dumneavoastră o echipă cu experiență, dinamică și axată pe rezultate.  Avocații JGV vă oferă reprezentare la toate nivelele jurisdicționale și vă garantează obținerea celei mai bune soluții la finalul procesului.

Pentru vătămări corporale și decese, inclusiv pentru prejudicii fără caracter patrimonial produse în unul și același accident, indiferent de numărul persoanelor prejudiciate, limita de despăgubire se stabilește, pentru accidente, la un nivel de 6.070.000 euro, echivalent în lei la cursul de schimb al pieței valutare la data producerii accidentului.

Art 6, pct 4, lit B din legea 132 / 2017

Viziunea JGV asupra motivației și justificării obținerii de daune pentru clienții noștri

JGV și Asociații nu se abate de la principiile eticii profesionale. Ionuț Jercan, Lucian Gheorghe și Cătălin Vlad, partenerii fondatori ai casei noastre de avocatură, au ca prioritate soluționarea fiecărui dosar în beneficiul clientului. Obiectiv atins exclusiv prin respectarea eticii profesionale.

Acest principiu este recunoscut atât de clientii pe care i-am reprezentat cu succes până la finalizarea acțiunilor intentate, cât și de instituțiile publice ori partenerii privați cu care colaborăm.

Parteneriatul client-avocat este unul extrem de important pentru noi. Echipa JGV construiește relații bazate pe: încredere, onestitate și confidențialitate. Modul în care percepe și analizează clientul comportamentul nostru profesional și personal este cea mai bună carte de vizită pe care o putem obține.

Soluția noastră pentru succes

JGV crede în puterea echipei. Fiecare dosar este analizat și dezbătut în ședințe de lucru. Ulterior, avocații prezintă pe înțelesul clientului faptele și pașii de urmat în dosar. De altfel avocații de caz oferă clienților consultanță specializată în toate fazele procesului penal și civil.

Angajăm experți externi pentru înțelegerea și documentarea cât mai exactă a evenimentelor produse, dacă situația o impune.

Clienții care au nevoie de îngrijiri medicale speciale beneficiază de tot sprijinul nostru.  JGV colaborează cu parteneri care asigură răniților în urma accidentelor rutiere cea mai buna soluție medicală posibilă, inclusiv prin deplasări în afara țării.

Colaborăm cu Case de Avocatură din toată Europa, totul pentru a urmări cu succes interesul clientului.

Ai nevoie de cea mai bună asistență juridică în acest domeniu? Contactează-ne acum!

Contactează-ne

free consultation

    Arii de expertiză

    • Personal injury
    • Transport law. Insurance
    • Commercial law
    • Banking law