fbpx

8:00 - 18:00

Luni - Vineri


 

0741.019.006

Evaluarea cazului tău și consilierea sunt gratuite!

Avocat despăgubiri malpraxis medical

JGV si Asociatii > Avocat despăgubiri malpraxis medical

Dacă doriți un avocat pentru a obține despăgubiri în caz de malpraxis medical, alegeți echipa JGV și Asociații, care, având întregul sprijin al experților din domeniul medical cu care colaborează, va obține cea mai bună soluție pentru client.

a
25000000

DESPĂGUBIRI MEDII ANUALE OBȚINUTE PENTRU CLIENȚII NOȘTRI

Sună la telefonul de contact și o echipă profesionistă de avocați îți stă la dispoziție

Clienții noștri vor beneficia de:

Asistență juridică în dosarul penal și civil

Consultanță în relațiile cu autoritățile

Contraexpertiză medico-legală

Consiliere psihologică

Clienții noștri au drept să obțină despăgubiri pentru:

Recuperarea tuturor cheltuielilor medicale

Șocul emoțional suferit

Pierderea unor venituri viitoare

Suntem alături de victimele neglijenței medicilor

Acoperim întreaga gama de asistență juridică, tehnică și psihologică prin experții noștri interni și externi. Obținem cea mai bună soluție pentru clienții noștri. Sprijinim recuperarea pacienților în cazurile de malpraxis.

Malpraxisul medical reprezintă acea eroare profesională săvârșită în timpul exercitării actului medical sau medico-farmaceutic, care dă naștere unor prejudicii aduse pacientului și, în consecință, determină răspunderea civilă a personalului medical.

Viziunea JGV asupra motivației și justificării obținerii de daune pentru clienții noștri

Eroare, neglijență, imprudență, lipsă de profesionalism. Sunt doar câteva dintre aspectele ce i se impută unui medic într-un proces de malpraxis. Indiferent de natura erorii medicale, orice caz de malpraxis aduce cu sine o încărcătură emoțională și îl pune pe pacient într-o poziție de vulnerabilitate.

În cazurile de malpraxis este crucială implicarea unui avocat cu experiență în domeniu, care poate ajuta clientul în identificarea corectă a situației. Avocații JGV beneficiază de suportul mai multor experți din domeniul medical, în cazul în care situația o impune. Doar în urma unei expertize medico-legale temeinice avocatul își crează strategia pentru o reprezentare impecabilă a clientului atât în fața autorităților, a Colegiului Medicilor, cât și în instanță. Totul pentru aflarea adevărului și sancționarea vinovaților.

Soluția noastră pentru normalitate

Avem alături de noi specialiști valoroși din domeniul medical, care ne ajută să înțelegem particularitățile fiecărui caz în parte, astfel încât abordarea noastră să fie întotdeauna corectă.

Indiferent de cerințele dumneavoastră, vă garantăm de fiecare dată același nivel de profesionalism, implicare, respect, atenție la detalii. Punem pe primul plan latura umană în rezolvarea acestor dosare.

Frecvența cazurilor de malpraxis reflectă situația sistemului de sănătate românesc. Prin soluționarea acestor dosare, echipa JGV contribuie la dezvoltarea și perfecționarea domeniului medical, nu doar la rezolvarea unor cauze civile/penale. Suntem mândri că prin activitatea noastră reușim să îmbunătățim sistemul medical, astfel încât fiecare cetățean să se bucure de dreptul la viață și sănătate.

Ai nevoie de cea mai bună asistență juridică în acest domeniu? Contactează-ne acum!

Ultimele Noutăți

Arii de expertiză

 • Despagubiri accidente rutiere
 • Despagubiri malpraxis
 • Despagubiri accidente de munca
 • Transport law. Insurance
 • Commercial law
 • Banking law

Contactează-ne

free consultation

  SEDIU CENTRAL BUCURESTI

  Adresa:
  Bulevardul Mihail Kogălniceanu nr. 53, Clădirea Splay, et. 1 si 2, cod poștal 050104, sector 5, București

  Telefon:
  0741 019 006