a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.
0741.019.006

Contacteaza-ne

Facebook

Menu
 

Avocati Asociati

JGV si Asociatii > Echipa > Avocati Asociati

IOANA CULACHI

Avocat Asociat

Ioana Culachi s-a alăturat echipei JGV și Asociații în urmă cu șase ani. Ioana Culachi este noul coordonator al echipelor de avocați din centrele regionale: București, Iași, Bacău și Galați.

ANDRADA BARBU

Avocat Asociat

Andrada Barbu s-a remarcat prin entuziasm, flexibilitate, adaptabilitate la orice situație. În cadrul echipei JGV București a dobândit atât competențe profesionale, cât și de comunicare.

DIANA COTUNA

Avocat Asociat

Diana Cotuna s-a alăturat echipei ,,JGV și Asociații`` în 2015. Entuziasmul și determinarea de care dă dovadă în soluționarea cazurilor au ajutat-o să preia postul de coordonator al echipelor de avocați din centrele regionale: Timișoara, Cluj-Napoca și Craiova.

IONUȚ MARIUS HULEA

Avocat Asociat

Ionuț este avocat din 2011. El reprezintă și asigură asistență juridică persoanelor fizice și juridice în fata instanțelor de judecată.

CRISTINA ROȘCA

Avocat Asociat

De-a lungul carierei sale Cristina a desfășurat activități juridice specifice profesiei în domeniile: drept civil, penal, dreptul familiei, executări silite, proceduri de insolvență.

MANUEL MARICA

Avocat Asociat

Cu peste 10 ani experiență în cadrul unei companii de asigurări, Manuel Marica își pune cunoștințele și deprinderile dobândite prin observație, dar mai ales prin practică îndelungată, în slujba clienților JGV.

ANDREA KOVACS

Avocat Asociat

În cadrul echipei “JGV și Asociații” Andrea s-a specializat în soluționarea dosarelor ce presupun obținerea de despăgubiri în urma accidentelor rutiere grave ori a accidentelor de muncă.

AURELIA CIOBANU

Avocat Asociat

Specializată în drept comercial, dreptul muncii, dar cu experiență și în procedurile de licitații și achiziții publice, Aurelia Ciobanu oferă clienților JGV cele mai potrivite soluții în rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

DENISA TĂRĂSESCU

Avocat Asociat

Denisa Tărăsescu s-a alăturat echipei JGV în 2020 și s-a remarcat prin entuziasm, flexibilitate și adaptabilitate indiferent de situație.

ROXANA MURARIU

Avocat Asociat

Roxana Murariu este avocat la Centrul Regional Timișoara și s-a alăturat echipei JGV și Asociații în 2017.

MARIUS SÎRBU

Avocat Asociat

Marius Sîrbu este avocat la Centrul Regional București.

MIHAELA LEPĂDATU

Avocat Asociat

Mihaela Lepădatu este avocat la Centrul Regional București și s-a alăturat echipei JGV și Asociații în 2020.

MIHAELA MARINAȘ

Avocat Asociat

Mihaela Marinaș este avocat la Centrul Regional JGV Timișoara. Mihaela reprezintă familiile persoanelor implicate în accidente rutiere în fața instanței.

MIHAELA REZNIC

Avocat Asociat

Mihaela Reznic s-a alăturat echipei JGV și Asociații, anul trecut. Mihaela reprezintă interesele clienților în fața instanței de judecată, se ocupă de redactarea actelor ori de gestionarea litigiilor.

MIHAELA UNGUREANU

Avocat Asociat

Mihaela Ungureanu este avocat la Centrul Regional JGV Bacău și s-a alăturat echipei noastre în a doua jumătate a anului 2017. Mihaela reprezintă familiile persoanelor implicate în accidente rutiere.

MARINA ARGATU

Avocat Asociat

Marina Argatu este avocat la Centrul Regional București.

CRISTINA MUNTIANU

Avocat Asociat

Cristina Muntianu este avocat la Centrul Regional Galați.

LOREDANA COZEA

Avocat Asociat

Loredana Cozea este avocat la Centrul Regional București.

NADIA DINU

Avocat Asociat

Nadia Dinu este avocat la Centrul Regional Craiova și acordă asistență juridică rudelor victimelor implicate în accidente rutiere grave.

GINA PALADE

Avocat Asociat

Gina Palade face parte din echipa JGV și Asociații din 2012. Acordă asistență și consultanță juridică în drept civil și comercial.

ALINA MARINESCU

Avocat Asociat

Alina Marinescu este avocat la Centrul Regional JGV Craiova din 2018. Alina reprezinta familiile persoanelor implicate în accidente rutiere.