a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.
0741.019.006

Contacteaza-ne

Facebook

Menu
 

Avocati Asociati

JGV si Asociatii > Echipa > Avocati Asociati

IOANA CULACHI

Avocat Asociat

Ioana Culachi s-a alăturat echipei JGV și Asociații în urmă cu cinci ani. Ioana Culachi este noul coordonator al echipelor de avocați din centrele regionale: București, Iași, Bacău și Galați.

DIANA COTUNA

Avocat Asociat

Diana Cotuna s-a alăturat echipei ,,JGV și Asociații`` în 2015. Entuziasmul și determinarea de care dă dovadă în soluționarea cazurilor au ajutat-o să preia postul de coordonator al echipelor de avocați din centrele regionale: Timișoara, Cluj-Napoca și Craiova.

ROXANA MURARIU

Avocat Asociat

Roxana Murariu este avocat la Centrul Regional Timișoara și s-a alăturat echipei JGV și Asociații în 2017.

IONUT MARIUS HULEA

Avocat Asociat

Ionut si-a inceput stagiatura in anul 2011 in cadrul unei societati de avocatura din Bucuresti, unde a reprezentat si asigurat asistenta juridica persoanelor fizice si juridice in fata instantelor de judecata...

CRISTINA CARAMIDA

Avocat Asociat

De-a lungul carierei sale a desfasurat activitati juridice specifice profesiei in domeniile: drept civil, drept penal, dreptul familiei, drepturi reale, proprietati, executari silite, proceduri de insolventa si contracte civile...

ANDRADA BARBU

Avocat Asociat

Andrada Barbu s-a remarcat prin entuziasm, flexibilitate, adaptabilitate la orice situație. În cadrul echipei JGV București a dobândit atât competențe profesionale, cât și de comunicare.

ALINA RINCIOG

Avocat Asociat

Alina Rinciog a fost, timp de patru ani, avocatul unei cunoscute companii farmaceutice. Acum își pune însă experiența și deprinderile în soluționarea problemelor cu care se confruntă clienții JGV și Asociații.

AURELIA CIOBANU

Avocat Asociat

Specializată în drept comercial, dreptul muncii, dar cu experiență și în procedurile de licitații și achiziții publice, Aurelia Ciobanu oferă clienților JGV cele mai potrivite soluții în rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

MANUEL MARICA

Avocat Asociat

Cu peste 10 ani experiență în cadrul unei companii de asigurări, Manuel Marica își pune cunoștințele și deprinderile dobândite prin observație, dar mai ales prin practică îndelungată, în slujba clienților JGV.

ELENA POTRA

Avocat Asociat

Elena Potra este avocat la Centrul Regional JGV Bucuresti si a intrat in echipa JGV si Asociatii in 2012. Asista si reprezinta familiile victimelor din accidente rutiere si pledeaza la toate nivelurile instantelor...

NADIA DINU

Avocat Asociat

Mioara Nadia Dinu este avocat la Centrul Regional Craiova si acorda asistenta juridica si sprijina familiile victimelor implicate in accidente rutiere grave, in fata instantelor penale si civile .

MIHAELA REZNIC

Avocat Asociat

Mihaela Reznic s-a alăturat echipei JGV și Asociații, anul trecut. Mihaela reprezintă interesele clienților în fața instanței de judecată, se ocupă de redactarea actelor ori de gestionarea litigiilor.

ANDREA KOVACS

Avocat Asociat

În cadrul echipei “JGV și Asociații” Andrea s-a specializat în soluționarea dosarelor ce presupun obținerea de despăgubiri în urma accidentelor rutiere grave ori a accidentelor de muncă.

MIOARA BUMB

Avocat Asociat

Mioara Bumb este avocat la Centrul Regional Cluj. S-a alăturat echipei JGV și Asociații în 2011. Asistă și reprezintă familiile victimelor accidentelor rutiere, în cauze civile si penale.

MIHAELA UNGUREANU

Avocat Asociat

Mihaela Ungureanu este avocat la Centrul Regional JGV Bacău și s-a alăturat echipei noastre în a doua jumătate a anului 2017. Mihaela reprezintă familiile persoanelor implicate în accidente rutiere...

MIHAELA MARINAS

Avocat Asociat

Mihaela Marinas este avocat la Centrul Regional JGV Timisoara. Mihaela reprezintă familiile persoanelor implicate în accidente rutiere în fața instanței.

MADALINA DASCAL

Avocat Asociat

Madalina Dascal este avocat la Centrul Regional JGV Cluj si s-a alaturat echipei noastre in 2017. Madalina reprezinta familiile persoanelor implicate in accidente rutiere, oferindu-le asistenta si consultanta juridica in cauze penale si civile.

ALINA MARINESCU

Avocat Asociat

Alina Marinescu este avocat la Centrul Regional JGV Craiova din 2018. Alina reprezinta familiile persoanelor implicate în accidente rutiere.

CRISTINA MUNTIANU

Avocat Asociat

Cristina Muntianu este avocat la Centrul Regional Galați

GINA PALADE

Avocat Asociat

Gina Palade face parte din echipa JGV și Asociații din 2012. Acordă asistență și consultanță juridică în drept civil și comercial.