a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.
0741.019.006

Contacteaza-ne

Facebook

Menu

Bineinteles ca suntem preocupati de legi si proceduri judiciare. În fond asta e meseria noastra, nu? Dar, la JGV si Asociatii, mai avem o preocupare: sa-ti vorbim limpede si onest. Ne dam seama ce important este pentru tine sa intelegi. Sa vezi clar care sunt drepturile tale.

– Elena Potra

a
Elena Potra

Elena Potra este avocat la JGV și Asociații din 2012. Asistă și reprezintă familiile victimelor din accidente rutiere și pledează la toate nivelurile instanțelor, de la Judecătorii până la Înalta Curte de Casație și Justiție.

 

Pe parcursul carierei, Elena Potra a acordat servicii de asistență juridică în materie de: drept civil, dreptul muncii, comercial, dar și în domeniul dreptului societar. Elena a oferit consultanță pentru încheierea contractelor și pentru întrunirea adunărilor generale ale asociațiilor, tranzacții comerciale, schimbări ale statutului societăților și proceduri de faliment. În ceea ce privește domeniul litigiilor a pledat în cauze: civile, comerciale, de drept al muncii ori penale.

 

În perioada 2007-2008, Elena Potra a participat ca avocat la coordonarea unor proiecte din domeniul imobiliar ce au avut ca obiect atât analiza completă a situației juridice a unor proprietăți din București și din țară (terenuri, clădiri, spații comerciale), cât și acordarea de asistență la negocierea și finalizarea achizițiilor imobiliare.

a

În perioada 2005-2007, Elena a acordat asistență și consultanță juridică unei importante instituții de cultură din București pentru care a negociat contracte specifice dreptului muncii, achizițiilor publice și a gestionat cauze din sfera dreptului proprietății intelectuale.

 

Are, de asemenea, o experienta considerabilă în finanțele și contabilitatea firmelor, domeniu în care a lucrat, cu certificare profesională, între 1995 și 2000.

 

Elena Potra a absolvit Facultatea de Drept și este membru în Baroul Bucuresti din 2003. Are un master în ,,Drept social român și european” la Universitatea Ecologică, București și a absolvit cursuri de evaluator imobiliar în 2008.

Te putem ajuta?