a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.

LinkedIn

Facebook

Menu

“Nu-ti putem garanta un anumit rezultat. Pe piata serviciilor legale, nimeni serios nu poate face asta. Dar, suntem constienti ca te astepti sa facem tot ce putem pentru obtinerea celui mai bun rezultat posibil. Daca ne alegi, stim ca astepti de la noi implicare si loialitate.”

– Lucian Gheorghe

a
Lucian Gheorghe

Avocatul Lucian Gheorghe este partener fondator al JGV și Asociații. Lucian coordonează strategia de extindere a firmei la nivel național și are peste cinci ani de practică intensivă dedicată obținerii despăgubirilor din accidente rutiere grave.

 

Experiența anterioară în domeniul asigurărilor a fost hotărâtoare în specializarea ulterioară firmei. Lucian Gheorghe este printre primii avocați ce au sistematizat abordările din această specializare, a creat modele și proceduri de lucru menite să eficientizeze rezultatul acțiunilor juridice.

 

Lucian Gheorghe a pledat în favoarea victimelor accidentelor rutiere, în cauze pentru care a obținut despăgubiri totale de peste 12 milioane de lei. A coordonat în același timp echipa de avocați care a obținut una dintre cele mai consistente despăgubiri acordate la vremea respectivă de o instanță: 4,8 milioane lei – pentru familiile victimelor unui accident rutier care a avut loc în Teleorman.

 

Avocatul Lucian Gheorghe a gestionat direct cel mai complex accident rutier din ultimii ani. Este vorba despre un accident grav cu nu mai puțin de 14 morți. A fost primul dosar în care toate familiile victimelor au fost reprezentate de o singură firmă de avocatură ,,JGV și Asociații”. Cazul a fost soluționat după numai un an de zile.

a

Între 1996 și 2004, Lucian a fost inspector la Oficiul pentru Protecția Consumatorului, respectiv inspector la o companie de asigurări din Top 5. În această perioadă a colaborat atât cu instituții de control administrativ, cât și cu unități de investigare economică sau judiciară.

Lucian Gheorghe a absolvit ingineria la Universitatea „Dunărea de Jos”, Galați, Facultatea de Industrie Alimentară și Facultatea de Drept la Universitatea „Danubius” din Galați. Este avocat definitiv din 2004 și membru al Uniunii Naționale a Praticienilor în Insolvență, din 2009.

Te putem ajuta?