a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.

LinkedIn

Facebook

Menu

a
Marina Argatu

Marina Argatu este licențiată în Drept, fiind absolventa Universității ,,Alexandru Ioan Cuza”, din Iași. În timpul studiilor a obținut o bursă de studiu Erasmus la Università degli Studi di Modena e Reggio Emilia Dipartimento di Giurisprudenza, Modena, Italia. S-a remarcat prin firea proactivă și înclinată spre cercetare și documentare asiduă.

 

În timpul studiilor a efectuat mai multe stagii de practică în cadrul Judecătoriei Iași, dar și la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași. Marina și-a dezvoltat gândirea sistematică și strategică, capacitatea de analiză și sinteză, precum și disponibilitatea la schimbare, în cadrul proiectelor de echipă desfășurate în cadrul facultății și al stagiilor de practică desfășurate la diferite instituții.

a

Marina Argatu este avocat în cadrul Centrului Regional București din 2020. Obiectul activității sale profesionale îl constituie acordarea de asistență și consultanță juridică familiilor victimelor implicate în accidente rutiere, precum și reprezentarea acestora în fața instanțelor judecătorești.

Te putem ajuta?