a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.
0741.019.006

Contacteaza-ne

Facebook

Menu

Echipa JGV are peste 12 ani experiență în domeniul despăgubirilor

a
Mihaela Marinas

 

Mihaela Marinaș este avocat la Centrul Regional Timișoara. S-a alăturat echipei JGV și Asociații în 2017. Mihaela își desfășoară activitatea cu perseverență  și implicare profesională în sprijinul clienților săi.

 

Reprezintă familiile persoanelor implicate în accidente rutiere ce au loc în zona de vest a țării. Asistă și reprezintă clienții, persoane fizice sau juridice, în litigii civile, dar și în probleme legate de dreptul muncii ori al familiei.

 

Avocatul JGV gestionează atât dosare civile, cât și penale, instrumentate la nivel de judecătorie, tribunale și curți de apel. Mihaela Marinaș are o experiență vastă și în domeniul exproprierilor, dar și în rezolvarea problemelor de drept comercial.

a

Mihaela Marinaș a absolvit Facultatea de Drept, în cadrul Universității de Vest din Timișoara.  Are, de asemenea, un master în Carieră Judiciară.  A absolvit cursurile Institutului Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților. Este membru al Baroului Timiș din anul 2013, iar în 2016  a devenit titulară  a propriului cabinet de avocatură.

Te putem ajuta?