a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.
0741.019.006

Contacteaza-ne

Facebook

Menu

Echipa JGV are peste 12 ani experiență în domeniul despăgubirilor

a
Mihaela Reznic

Mihaela Reznic s-a alăturat echipei JGV și Asociații în 2018.  Mihaela reprezintă interesele clienților în fața instanței de judecată. Se ocupă și de redactarea actelor ori de gestionarea litigiilor.

 

În cei nouă ani de activitate în Baroul Iași, Mihaela a dobândit și asimilat competențe de negociere contractuală, dar și abilitatea de a lucra simultan asupra mai multor proiecte. S-a specializat în domeniul comercial în coroborare cu legislația fiscală, legislația vamală, precum și în privința operațiunilor ce implică tranzacții internaționale.

 

Mihaela Reznic a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași în 2010. După finalizarea studiilor universitare, Mihaela a continuat să se perfecționeze.

 

2015 – Curs  limba rusă, Centrul de Meditații Iași

2015 – Curs Limba germană, Centrul de Meditații Iași

2016 – Curs contabilitate în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Iași

Curs de calificare Integrare Economică Europeană, în cadrul Centrului de Studii Europene

a

Portofoliul de clienți include societăți multinaționale din domeniul: transportului internațional de mărfuri, a fabricării și comercializării de mașini ulelte. Mihaiela reprezintă în același timp și interesele mai multor societăți românești  ce activează în domenii precum: transportul de persoane, producție, comerț, prestări servicii (IT, consultanță), dar și în construcții.

Te putem ajuta?