a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.

LinkedIn

Facebook

Menu

a
Mihaela Ungureanu

Mihaela Ungureanu s-a alăturat echipei JGV Bacău în 2017. Cu 12 ani de experiență în avocatură, Mihaela reprezintă familiile persoanelor implicate în accidente rutiere, oferindu-le asistență juridică în cauze penale și civile. Redactează cererile de chemare în judecată și contestațiile la executare.

 

Pe lângă specializarea în obținerea daunelor civile în urma accidentelor din trafic, Mihaela este și profesor de legislație rutieră, ceea ce a reprezentat întotdeauna un avantaj în exercitarea profesiei.

 

Mihaela se ocupă în același timp de cazuri de: drept civil, administrativ, fiscal, comercial, penal ori al securității sociale. Elaborează opinii juridice în ceea ce privește procedurile de recuperare a creanțelor, de executare silită ori în caz de insolvență.

 

La începutul carierei, Mihaela a fost consilier juridic în cadrul unei societăți comerciale.  Abilitățile de comunicare și relaționare, dar mai ales pasiunea și ambiția pentru domeniul în care activa au ajutat-o să avanseze.

a

Mihaela Ungureanu a absolvit cursurile Universității Transilvania din Brașov – Facultatea de Drept. Este membră a Baroului Bacău din decembrie 2007 și avocat definitiv din 2010.

Te putem ajuta?