a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.
0741.019.006

Contacteaza-ne

Facebook

Menu

Suntem cea mai activă societate de avocatură specializată în recuperarea daunelor civile în urma accidentelor grave. Misiunea noastră este să obținem, în instanță, cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

Ne plac provocările. Am preluat cazuri cărora mulți nu le dădeau nicio șansă. Avem cel mai bogat palmares de soluții juridice și financiare favorabile. Cu 15 ani de experiență în domeniu, sute de procese în lucru și mii de cauze soluționate favorabil, JGV și Asociații se bucură de credibilitate atât în fața clienților, cât și a instanțelor.

Construim relații bazate pe încredere, onestitate și confidențialitate. Suntem o echipă dinamică, dedicată, cu pregătire asiduă și strategii inteligente care are ca scop suprem să depășească așteptările clientului.

JGV crede în puterea echipei. Cele mai complexe dosare sunt analizate și dezbătute în ședințe comune de lucru. Fiecare proces câștigat în instanță are la bază colaborarea perfectă: avocat-asistent-client. Depunem permanent eforturi pentru a înțelege și depăși provocările cu care se confruntă clientul. Echipa JGV are soluții practice pentru orice situație.

Echipa JGV este centrată pe soluționarea dosarelor în interesul exclusiv al clientului. În ciuda tergiversărilor procesuale, avocații noștri reușesc să obțină soluții favorabile. Peste 90% dintre cazurile preluate de experții noștri au fost soluționate în beneficiul clientului.

Într-o societate în continuă schimbare, strategiile adoptate de avocații JGV se modelează în funcție de fiecare situație în parte. Suntem la curent cu evoluția cadrului legislativ românesc, dar și cu tendințele în materie de drept internațional.

Te putem ajuta?