a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.

LinkedIn

Facebook

Menu

a
Nadia Dinu

Nadia Dinu este avocat la Centrul Regional Craiova. Acordă asistență juridică și sprijină familiile victimelor implicate în accidente rutiere grave, în fața instanțelor penale și civile.

 

Nadia a început colaborarea cu ,,JGV și Asociații” în 2015. S-a specializat în domeniul despăgubirilor și susține cauzele clienților atât în instanță, cât și în fața asigurătorilor, în cazul unei negocieri directe. După absolvirea studiilor juridice, Nadia a obținut atestatul de mediator, ceea ce o ajută foarte mult în soluționarea cazurilor de care se ocupă.

 

Nadia și-a început cariera de avocat în cadrul Baroului Olt în 2004. Trei ani mai târziu dobândește calitatea de avocat titular, își deschide propriul cabinet de avocatură și se specializează în domeniul litigiilor: civile, comerciale, penale și de muncă.

a

Nadia Dinu a absolvit Facultatea de Drept ,,Nicolae Titulescu” din Craiova. Ulterior a participat la numeroase cursuri, trainiguri, stagii și conferințe pe teme juridice, în cadrul aceleiași instituții

Te putem ajuta?