a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.
0741.019.006

Contacteaza-ne

Facebook

Menu
 

Oportunități pentru avocați dedicați

JGV si Asociatii > Oportunități pentru avocați dedicați

Cauți oportunități de avansare în carieră? Îți dorești să faci parte dintr-o echipă dinamică alături de care să îți pui în valoare experiența, profesionalismul și spiritul competitiv? Îți plac provocările? Ai prelua cazuri cărora mulți nu le-ar da nicio șansă? Ai la îndemână sfaturi practice pentru situații inopinate?  JGV și Asociații oferă oportunități pentru avocați dedicați.

 

aJGV îti asigură o colaborare de cursă lungă într-un mediu de lucru motivant

 

Punem accent pe nivelul pregătirii profesionale, pe creativitate și inițiativă, motiv pentru care îți oferim oportunitatea de a participa anual la conferințele de specialitate organizate la nivel național și international. Construim relații bazate pe: încredere, onestitate și confidențialitate. În viziunea noastră relația avocatului cu clientul este una extrem de importantă, motiv pentru care organizăm trimestrial ateliere de dezvoltare personală și sprijin în construirea relațiilor. Credem în puterea echipei, iar cele mai complexe dosare sunt analizate și dezbătute în ședințe comune de lucru. Suntem deschiși la provocări. Oferim în același timp oportunițăți de afirmare avocaților dedicați!

JGV și Asociații este cea mai activă societate de avocatură specializată în recuperarea daunelor civile în urma accidentelor rutiere grave, a accidentelor de muncă, dar și în cazuri de malpraxis. Suntem o comunitate dinamică, dedicată, cu pregătire asiduă și strategii inteligente. Cu 15 ani experiență în domeniu, sute de procese în lucru și mii de cauze soluționate favorabil, JGV și Asociații se bucură de credibilitate atât în fața clienților, cât și a instanțelor.

https://www.jgv.ro/studenti-in-practica/