a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.

LinkedIn

Facebook

Menu

Echipa JGV are peste 12 ani experiență în domeniul despăgubirilor

a
Roxana Murariu

 

Roxana Murariu a debutat în avocatură în 2013. Cinci ani mai târziu s-a alăturat echipei JGV de la Timișoara.

 

Roxana acordă asistență și reprezentare juridică, redactează actele cu caracter juridic, în litigii de drept civil, penal, executare silită. Avocatul JGV are experiență și în gestionarea dosarelor ce vizează domenii precum: dreptul familiei, al muncii, dreptul administrativ. Inițiază demersuri judiciare, asistă și reprezentă clienți, persoane fizice și juridice, în fața organelor de urmărire penală, a instanțelor judecătorești, dar și a autorităților și instituțiilor publice.

 

În 2016 a devenit titulară a propriului cabinet de avocatură și a oferit clienților servicii juridice în litigii din sfera dreptului civil, dreptului familiei, dreptului penal și contenciosului administrativ.

a

Roxana Murariu a absolvit Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității de Vest din Timișoara. A urmat studiile masterale ale Facultății de Drept din Timișoara, cu specializare în ,,Dreptul Afacerilor”. A absolvit cursurile Institutului Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților, dobândind titlul de absolvent I.N.P.P.A. Este membru al Baroului Timiș din anul 2013.

Te putem ajuta?