a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.
0741.019.006

Contacteaza-ne

Facebook

Menu
 

Stagii

JGV si Asociatii > Stagii

Ești entuziast, dar îți lipsește experiența? Îți exprimi cu ușurință punctul de vedere, dar constați că nu ești luat în seamă de audiență? Ai învățat pe brânci în sesiune, dar realizezi că practica te omoară? JGV și Asociații îți oferă șansa de a descoperi profesia de avocat dincolo de teorie.

JGV îti asigură o colaborare de cursă lungă într-un mediu de lucru motivant

Colegii noștri te vor ajuta să-ți dezvolți aptitudinile juridice, să înveți cum să relaționezi cu clientul, dar mai ales să-ți dezvolți instintul, flerul avocățesc. Întâlnirile cu avocații și consilierii juridici JGV vor fi extrem de interactive și aplicate. Vei avea șansa să te ocupi de un dosar aflat în lucru împreună cu un avocat de caz și consilierul său juridic. Vei ajuta la redactarea documentelor necesare în instanță și vei putea asista la procese în sala de judecată.

Suntem cea mai activă societate de avocatură specializată în recuperarea daunelor civile în urma accidentelor rutiere grave, a accidentelor de muncă, dar și în cazuri de malpraxis. Suntem o comunitate dinamică, dedicată, cu pregătire asiduă și strategii inteligente care are ca scop suprem să depășească așteptările clientului. Cu 15 ani experiență în domeniu, sute de procese în lucru și mii de cauze soluționate favorabil, JGV și Asociații se bucură de credibilitate atât în fața clienților, cât și a instanțelor.

Dacă ai inițiativă, ești intuitiv, determinat, proactiv, ai spirit de echipă și vrei să fii avocat dincolo de teorie, completează formularul alăturat! Pentru mai multe șanse de colaborare cu experții noștri, încarcă alături de CV și o scrisoare de intenție ori o recomandare!

https://www.jgv.ro/misiune-si-viziune/