fbpx

8:00 - 18:00

Luni - Vineri


 

0741.019.006

Evaluarea cazului tău și consilierea sunt gratuite!

JGV si Asociații are plăcerea de a anunța promovarea a trei dintre avocații firmei în rolul de Senior Associate.

JGV si Asociatii > Business news  > JGV si Asociații are plăcerea de a anunța promovarea a trei dintre avocații firmei în rolul de Senior Associate.

Societatea civilă de avocați , JGV si Asociații, are plăcerea de a anunța promovarea a trei dintre avocații firmei în rolul de Senior Associate. Promovarile reflecta activitatea sustinunta si rezultatele exceptionale ale acestora din ultimii ani. Cei trei avocați sunt : Loredana Dumbravă, Manuel Marica și Cristina Muntianu

 

Ionut Jercan – Managing Partner – JGV & Asociatii

“ Este intotdeauna o placere sa lucrezi alaturi de profesionisti remarcabili cu personalitati bine definite! Este un castig la nivel de leadearship pentru intreaga echipa si, de ce nu, la nivel de mentorat pentru toti cei care aspira sa evolueze profesional alaturi de noi.” , a spus Ionuț Jercan, Managing Partner al firmei JGV & Asociații.

 

Planurile de dezvoltare ale societatii si viziunea privind selectia colaboratorilor explicata de Catalin Vlad, partener la JGV&Asociatii in cadrul emisiunii Lumea afacerilor, Moneychannel

Catalin Vlad – Partner – JGV & Asociatii

” In viata fiecarui profesionist vine o vreme cand apar una sau mai multe dintre intrebarile: oare nu muncesc prea mult raportat la rezultate? oare cineva observa tot efortul meu?.Ei bine, cred ca stiind eu insumi aceste intrebari si greutatea de a le da un rapsuns corect deseori, imi este foarte clar ca avocatilor de succes le este necesara confirmarea valorii inclusiv prin recunoasterea meritului lor in aceasta forma.

Suntem o firma care isi propune sa rasplateasca profesionalismul, loialitatea, evolutia personala.Ii felicit cu aceata ocazie pe Manuel, Loredana si Cristina.”
„, a spus Cătălin Vlad, Partner la JGV & Asociații.

 

Loredana Dumbrava - avocat accidente rutiere, despagubiri accidente auto

Loredana Dumbrava – Senior Associate – JGV & Asociatii

„Primăvara anului 2022 a venit pentru mine cu un cadou neașteptat – promovarea în cadrul JGV și Asociații.Această promovare, în poziția de Senior Associate reprezintă pentru mine o recunoaștere a muncii depuse în cei doi ani de colaborare, dar în același timp reprezintă și o mai mare responsabilizare întrucât presupune și o activitate de mentorat pentru un mai tânăr coleg.

Sunt recunoscătoare pentru încrederea pe care partenerii societății mi-au oferit-o, lucru care mă motivează și mai mult în activitatea pe care o întreprind.” – Loredana Dumbrava – Senior Associate.

 

Manuel Marica – Senior Associate – JGV & Asociatii

„Promovarea mea mi-a tranmis un sentiment de apreciere din partea firmei si ,de asemenea, m-a facut sa devin si mai responsabil de ceea ce fac , de exemplul pe care trebuie sa-l dau colegei mele Bianca ale carei lucrari le coordonez. Aceasta promovarea mi-a consolidat increderea in mine si m-a determinat sa fiu si mai implicat in toata activitatea pe care o desfasor. Pe viitor vreau sa am rezultate cat mai bune, solutiile sa fie imbunatatite si firma sa fie in continuare multumita de activitatea si de rezultatele mele. ” – Manuel Marica – Senior Associate

 

Cristina Muntianu – Senior Associate – JGV & Asociatii

 

„Mă bucur că anul acesta am avut parte de o recunoaștere a celor 4 ani de muncă în cadrul JGV și Asociații. Consider că succesul în activitatea pe care o desfășor se datorează și faptului că am avut parte de sprijin necondiționat atât din partea firmei, cât și din partea avocatului coordonator, în toate aspectele vieții profesionale și astfel am reușit să transpun în practică toată inspirația și toate ideile care au contribuit la obținerea unor rezultate pe măsură. Privilegiul promovării nu face decât să mă motiveze și să mă responsabilizeze și mai mult.” – Cristina Muntianu – Senior Associate.

 

 

Felicitări tuturor ! 👏👏👏

Dacă ați fost implicat într-un accident auto (deces, vătămări corporale etc) și aveți nevoie de un avocat specializat în despăgubiri accidente rutiere, adresați-vă JGV și Asociații,  o echipă de peste 40 de avocați și colaboratori, având peste 15 ani experiență în domeniu.

Ultimele Noutăți

Arii de expertiză

 • Despagubiri accidente rutiere
 • Despagubiri malpraxis
 • Despagubiri accidente de munca
 • Transport law. Insurance
 • Commercial law
 • Banking law

Contactează-ne

free consultation

  SEDIU CENTRAL BUCURESTI

  Adresa:
  Bulevardul Mihail Kogălniceanu nr. 53, Clădirea Splay, et. 1 si 2, cod poștal 050104, sector 5, București

  Telefon:
  0741 019 006