fbpx

8:00 - 18:00

Luni - Vineri


 

0741.019.006

Evaluarea cazului tău și consilierea sunt gratuite!

Bineînțeles că suntem preocupați de legi și proceduri judiciare. În fond asta e meseria noastra. Dar, la JGV și Asociații, mai avem o preocupare: să-ți vorbim limpede și onest. Ne dăm seama ce important este pentru tine să înțelegi procedura, să vezi clar care sunt drepturile tale.

– Ionuț Jercan

a
Ionut Jercan

Partener fondator al societății de avocatură JGV și Asociații, Ionuț Jercan are peste 10 ani experiență în domeniul despăgubirilor. Este unul dintre primii avocați cu adevărat preocupați de consecintele civile ale accidentelor rutiere grave. Are la activ zeci de litigii de succes. A obținut pentru clienții JGV echivalentul a peste 10.000.000 de lei. Suma reprezintă, mai exact, valoarea despăgubirilor obținute în instanță pentru victimele sau familiile celor răniți ori care și-au pierdut viața în accidente rutiere. A gestionat unele dintre cele mai complexe dosare de acest fel din țară. A sprijinit, în același timp, familiile afectate în urma tragediilor.

Printre cele mai complexe dosare în care avocatul Ionuț Jercan a reprezentat interesele victimelor sau pe cele ale familiilor acestora se numară:

  • Accidentul rutier de la Szeged, din Ungaria – 14 oameni au murit în accident, iar unul a fost grav rănit. Ionut Jercan a apărat interesele familiilor a șapte dintre persoanele decedate, precum și persoana rănită grav;
  • Accidentul aviatic de la Tuzla. – 12 militari români și-au pierdut viata în urma tragediei. Ionuț Jercan a apărat interesele familiilor a doi dintre militarii decedați în accidentul aviatic.

Ca avocat partener Ionuț Jercan a gestionat direct, una dintre cele mai complexe și dramatice cauze civile rezultate în urma unui accident rutier. Este vorba despre dosarul “Scanteia”, în care, alături de o echipă dedicată de avocați, a reprezentat familiile tuturor celor 14 victime ce și-au pierdut viata ori au fost rănite (12 persoane decedate, 2 rănite grav) într-un accident care a avut loc pe calea ferată.

a

Ca avocat stagiar, Ionuț a activat în domeniul recuperărilor de creanțe. A avut astfel prilejul să contribuie la dezvoltarea și implementarea unei strategii regionale de recuperare a datoriilor pentru o serie de companii de stat din domeniul energetic.

Ionuț Jercan a debutat în 2002, ca litigant al unei instituții financiare nebancare cu activitate intensă la instanțe și a avut prilejul să lucreze la o cazuistică variată în materia recuperării creanțelor. Activitatea sa a contribuit la înjumătățirea portofoliul de credite neperformante înregistrat de organizatie. Ionuț a absolvit Universitatea “Danubius” din Galați, Facultatea de Drept.

Te putem ajuta?